Tjen ekstra penger på nett

Som student kan en bijobb være løsningen på et stramt budsjett. Det er flere ting man kan tjene penger på mens man studerer. Leter du på nett vil du finne gode alternativer for å få ekstra penger i kassa. Er du flink med ord, kan du for eksempel skrive tekster som frilans skribent. Mange nettsteder trenger skribenter for å kunne oppdatere sine sider jevnlig. Ofte kan de engasjere en tekstforfatter som også får ansvaret for å laste opp artikler, bilder og tekster rett på deres nettside.

Kan du noe om webdesign finnes det gode muligheter for å tilby dine tjenester som webdesigner til selskaper med nettsider, eller selskaper uten nettsider for den saks skyld. Dersom et selskap ikke har en egen nettside, kan du tilby å lage en for dem. Du kan også tilby dem vedlikehold av siden med jevnlige oppdateringer. Sistnevnte kan også gjøres uten å være webdesigner, dersom man kun er webmaster.

En annen måte å tjene penger på er å teste dine ferdigheter på online spillsider. Det lønner seg å ha litt kunnskap om poker før du begynner å satse penger da dette ikke er et spill basert på flaks, men på ferdigheter. Det er viktig å vite hvilke hender du skal kaste deg på eller satse på, samt å kjenne spesialfunksjonene i spillet. Hvem som helst kan lære seg å spille poker. Det eneste kravet er at man er myndig, altså over 18 år.

Er du en racer på sosiale nettverk kan du tilby selskaper å opprette og betjene deres profil på de nettverkssamfunnene som finnes. Ikke alle vet hvordan, eller har tid til, å drive sin egen profil på sosiale nettverk. Informer selskapet om hvor viktig det er å profilere seg på nett, om viktigheten av å ha egen nettside og profilere den på sosiale nettverk. Du kan tilby selskapet en komplett nettbasert markedsføringspakke.